hansdotter

She who dares - wins

Om du inte har hört talas om Frida Hansdotter så är det dags nu. Hon är inte bara en av grundarna till HANSDOTTER – sofistikerade sportkläder för aktiva kvinnor – hon är en fantastisk förebild och inspirationskälla. En sann naturkraft. Alla medaljer genom åren säger en del om kraften drivet och glöden som lever i Frida. Det är just den glöden som vi vill impregnera HANSDOTTER med.

Nöj dig aldrig med medioker
Som varumärke vill vi inspirera: att vara lika mycket en förebild och inspirationskälla som sparringpartner och vän: att peppa dig som kvinna att tro på dig själv och på vad din kropp kan åstadkomma när du sätter viljan till. Visst, det kan kännas tufft vissa dagar, men svårt betyder inte omöjligt. Och känslan när man uppnår det du kämpat för … oslagbart!

 

Vi älskar att bli utmanade – Det hjälper oss att bli ännu bättre.
HANSDOTTER består av välsydda plagg i material som tål utmaningar. Vår design kännetecknas av sofistikerade mönster, stilrena snitt med genomtänkta detaljer och former anpassade till en aktiv vardag. Det här är plagg som är snygga, smarta och sköna att röra sig i. Vår ambition är inte att vara följare, och se ut som alla andra. Vi tänker tala vår egen sanning. Och göra skillnad, på riktigt. 

 

Bli en del av lösningen
Det är ingen hemlighet att klädindustrin som helhet är en smutsig bransch. En stor del av ett plaggs klimatpåverkan sker under själva produktionen är det där vi som klädmärke kan ta ansvar och göra stor skillnad genom att välja hållbara material, producera i närområdet och se till att ha så skonsamma produktionsprocesser som möjligt. Men vi kan även påverka genom val av transporter, förpackningar, tidlös design som håller över olika säsonger, mm.  Och vi gör verkligen allt vi kan för att hålla vårt ekologiska fotavtryck så litet som möjligt. För vår övertygelse är att det ska kunna gå att uppnå sina mål med ett rent samvete. Vill du läsa mer om hur vi ser på hållbarhet, klicka här.